Digital Marketer & Copywriter

Are you a native Dutch speaking freelancer, your English is fluent and you have an affinity with ICT? You might be the Copywriter/Digital Marketeer we are looking for, to apply your expertise for our Semonto service. See the job offer below, written in Dutch. Please note that we work on a freelance basis with intention for long term commitments.

Omschrijving

Semonto is een afkorting voor Server Monitor Tool, een online tool om websites en servers te controleren op beschikbaarheid en goede werking, en bij problemen de eigenaar waarschuwt. Kijk op semonto.com voor meer informatie.

Wij zijn op zoek naar een (digitale) marketeer met ervaring in copywriting (Engelstalig) om de website en communicatie te verbeteren op een creatieve en duidelijkere manier, online marketing op te zetten en te onderhouden en de vindbaarheid van de website te verhogen.

Semonto is een product van Coding Mammoth, een klein maar dynamisch bedrijfje, waar momenteel twee Jelle’s actief voor werken. We zijn op zoek naar een derde Jelle (maar een andere naam mag uiteraard ook) om ons (parttime) te ondersteunen bij het in de markt brengen van Semonto en andere (digitale) producten.

Alle enthousiaste voorstellen zijn welkom op jelle@codingmammoth.com

Alvast bedankt!

Takenpakket

Profiel

Details

Get in touch